X

Audible Trade

Audible allows users to send audible books to other users.
You can only receive a book once per audible account.

Check out the free trial month, if you don't have an audible account yet

In order to receive an audible book you need to have your audible e-mail adress saved in your Settings

Also remeber "sharing is caring". People are more likely to share there books with you if you offer yours as well.

Book Trade

Please remeber "sharing is caring". People are more likely to share there books with you if you offer many books yourself as well.

Not enough tokens

I'm sorry but you do not have enough tokens to the trade, yet. Please trade your books with others first in order to request this book.

Request Book for Free

Fra Holmes til Sherlock

From Mattias Boström

Fra Holmes til Sherlock

Book Informations

  • Released: 2016-03-21
  • Pages: 544
  • Language: no
  • ISBN-10:8293442220
  • ISBN-13:9788293442226

Beschreibung

Alle kjenner Sherlock Holmes. Sir Arthur Conan Doyle skapte en litterær skikkelse som har beholdt sin popularitet i mer enn 125 år, og som i dag er mer elsket og lest enn noen gang. Men hvordan ble denne fiktive skikkelsen, levendegjort av en ung og fattig engelsk lege på 1800-tallet, en slik enorm verdenssuksess? Fra Holmes til Sherlock er boken om de menn og kvinner som var med på å skape denne suksessen. Dette er boken om skuespillerne, forfatterne, leserne og fansen som i tiår etter tiår har fornyet den kjente detektiven, fra 1890-tallets gentleman-Holmes og frem til 2000-tallets ulike fremstillinger av Sherlock. Boken er også den tragiske historien om en mann som forsøkte å flykte fra den skikkelsen han selv hadde skapt, og om en arv som splittet en hel slekt. Mattias Bostrøm er en av verdens ledende Sherlock Holmes-eksperter, og i denne boken, der vi får en fascinerende skildring av verdens beste detektiv, blir vi med inn i et mer enn hundre år langt spill bak kulissene. Dette er en detaljert og enestående bok om en skjønnlitterær figurs reise i tid, og samtidig er det en detektivhistorie du aldri har sett maken til, der verdens mest kjente detektiv fortsatt er hovedpersonen. Svensk forfatter, forlegger og Sherlock Holmes-ekspert. Boström hadde planer om å utdanne seg innenfor markedsføring, men drev i stedet eget forlag på 1990-tallet. De siste femten årene har han vært produksjonsansvarlig på Piratförlaget i Stockholm. Han har skrevet ti bøker om ulike temaer innenfor populærkultur, og utgitt nærmere tjue sudokubøker. Hans hovedverk er sakprosaboken Från Holmes till Sherlock (2013). For denne fikk han Svenska Deckarakademins pris for årets beste faktabok og ble nominert til Stora Fackbokspriset. Boken er oversatt til dansk, tysk, engelsk og norsk og lanseres på Quintano Forlag under krimfestivalen i Oslo i mars 2016. Boström er medlem av verdens fremste Sherlock Holmes-forening, The Baker Street Irregulars.

Rate/Setting
12345678910
Offers


Only Offers/Searches from registered users with name will be displayed. Set up a name here to see your offers.I offer this book:(Please add a loction in your profil for pickup)


E-Books can only be shared by the right owners (autors/publisher).

Book-Sharing 2019 - Impressum | Datenschutz