X

Audible Trade

Audible allows users to send audible books to other users.
You can only receive a book once per audible account.

Check out the free trial month, if you don't have an audible account yet

Also remeber "sharing is caring". People are more likely to share there books with you if you offer yours as well.

Book Trade

Please remeber "sharing is caring". People are more likely to share there books with you if you offer many books yourself as well.

Not enough tokens

I'm sorry but you do not have enough tokens to the trade, yet. Please trade your books with others first in order to request this book.

Request Book for Free

12 regles per viure

From Jordan B. Peterson

Book Informations

  • Released: 2018-11-07
  • Language: ca
  • ISBN-10:8466424555
  • ISBN-13:9788466424554

Beschreibung

Quina informació essencial necessitem per viure en el món actual? Jordan Peterson respon a la més difícil de les preguntes amb una llista de dotze normes per viure que ell considera imprescindibles. “Redreça l’esquena i tira les espatlles enrere”, “Fes-te amic de persones que volen el millor per a tu”, “Dedica’t al que té sentit (no al que et convé)” o “No molestis els nens quan patinen” són algunes de les regles que l’autor ens explica amb humor, amenitat i esperit divulgatiu, a través d’un recorregut apassionant per la història de les idees i la ciència, des de les antigues tradicions de tipus religiós fins als últims descobriments científics. Peterson recorre països, temps i cultures mentre reflexiona sobre conceptes com l’aventura, la disciplina i la responsabilitat. Tot amb la finalitat de desgranar la saviesa humana en dotze pràctiques i profundes regles per viure que, això sí, trenquen radicalment amb els tòpics de la correcció política. Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

Rate/Setting
12345678910
Offers


Only Offers/Searches from registered users with name will be displayed. Set up a name here to see your offers.I offer this book:(Please add a loction in your profil for pickup)E-Books can only be shared by the right owners (autors/publisher).

Book-Sharing 2020 - Impressum | Datenschutz